söndag, maj 03, 2015

Nu har campingen öppnat för säsongen

Oj, vilken panik det var att öppna campingen i år, eller rättare sagt är det nog så det brukar vara. Jag tror varje år att vi inte skall hinna bli klara för öppning, men som vanligt har vi lyckats på något sätt. Sedan finns det mycket kvar att göra inför sommarsäsongen, men nu är det i alla fall i gång.

På Valborgsmässoafton erbjöd vi en tacobuffé och trots det något kyliga vädret kom det en del gäster. Även på 1:a maj kom det både glasskunder till kiosken och gäster till restaurangen. Det kyliga vädret fortsatte tyvärr och på lördag var det färre besökare. Vi får hoppas på varmare väder framöver. Även vattnet behöver värmas upp så att det blir badvänligt. Idag var det t ex inte badvänligt, bara 8 grader varmt. Det kanske förklarar att jag ännu inte sett någon som badar.

Här är det dagen innan öppningen. Vi håller på att fräscha upp altangolvet till restaurangen med en teakolja. Paniken började komma, regnskurarna avlöste varandra. Hur skulle vi bli klara?Varje gång det hade torkat upp kom det en ny regnskur. PUH!



Till slut lyckades vi!!!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar